Hurley

  • Karakter: Hugo “Hurley” Reyes
  • Yaşadığı yer: Los Angeles
  • Mesleği: Bir kutu şirketi ve spor ayakkabı fabrikasının sahibi
  • Oyuncu: Jorge Garcia

Ada hayatı

Adanın en şişmanı olan Hurley, diğerlerine olan yakınlığı ve komikliği ile tanınıyor. Hurley sayıların (4 8 15 16 23 42) lanetli olduğuna inanıyor. Bir dönem Libby’e aşık olmuştur.

Geçmiş

Hurley normal hayatında annesiyle beraber Güney Kaliforniya’da yaşamaktadır. Geçmişinde Santa Rosa Akıl Hastalık’ları hastanesinde tedavi görmüş burada kendisine sayıları veren Leonard Sims isimli adamla tanışmıştır. Hastaneden ayrıldıktan sonra Mr. Cluck’s Chicken Shack isimli fast food restaurantında çalışmaya başlamış ve Starla isimli bir kıza aşık olmuştur. Akıl hastanesinde Leonard Sims’in kendisine verdiği sayılarla loto oynayan Hurley 116 milyon dolar kazanmış ve bugünden itibaren kendini lanetli olarak görmeye başlamıştır. Öyle ki dedesinin ölümünden, yaptığı kazalardan ve çevresinde gerçekleşen tüm kötü olaylardan, kendisinin ve sayıların sorumlu olduğuna inanmıştır.

Uçakta olma sebebi

Sayıların ne anlama geldiğini bildiğine inandığı Sam Toomey isimli adamı bulmak için yola çıktığı Avusturya’dan annesinin doğumgünü için geri dönmektedir. Sam Toomey’in dul karısı Hurley’e; Sam ve Leonard’ın denizci olarak beraber askerlik yaparken Güney Pasifikte yakaladıkları bir frekansta duyduklarını anlatmıştır.


Kaynak

0 yorum: